Activiteiten

Internationale Dansvereniging Pridini verzorgt al sinds 1976 volksdanslessen voor iedereen, jong en oud, ook voor beginners en ook voor ouderen.
De lessen worden door ervaren en enthousiaste dansdocenten gegeven in het Cultureel centrum De Strandwal (op het GGZ-terrein), Olvendijk 2A, 1851 VN  Heiloo.
Bewegen op muziek is immers leuk en goed voor iedereen ongeacht de leeftijd, voor wie houdt van andere culturen, dansritmes, volksmuziek en volksdans. Speciale schoenen of kleren zijn niet nodig.

Op woensdagavond dansen volwassenen (inclusief jongeren vanaf 12 jaar) onder leiding van Vlasta Bakker van 20:00 – 21:30 uur.
Het dansseizoen loopt van 1 september t/m 31 mei.

Op vrijdagochtend danst de groep De Wisselpas; deze groep is speciaal voor 55-plussers/ouderen. Zij dansen van 10:00 – 11:30 uur onder leiding van Huub de Jong. Zij dansen 28 weken per jaar, van ca. half september tot ca. eind april.

Op maandagavond van 20:00 – 22:00 uur zingt de zanggroep tweemaal per maand, van 1 september t/m 31 mei (niet in september 2017). Zij zingen niet in het Cultureel centrum De Strandwal, maar roulerend bij de zanggroepleden thuis.

Workshop Israëlisch van Shmulik Gov-Ari op 15 september 2019
Shmulik Gov-Ari komt naar Heiloo! Shmulik geeft over de hele wereld workshops, van Japan tot Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Na het grote succes in 2016 komt Shmulik nu opnieuw naar Nederland. Voor wie hem niet kent: dansen van hem zijn o.a. Kol nedarai, Shma, Na’ale Yerushalayim, Sajani, Tarbuka en vele andere. Hij geeft les op een inspirerende manier met vakmanschap en humor. In Heiloo zal Shmulik een workshop geven (danservaring is vereist) op zondag 15 september van 13:00 – 17:00 uur in Cultureel Centrum De Strandwal, Olvendijk 2A. Deze workshop wordt georganiseerd door de dansverenigingen Pridini (Heiloo), Igram (Castricum) en Gaida (Bergen). De kosten (incl. hapjes/drankjes) zijn: € 15,= p.p. bij voorinschrijving, € 18,= aan de zaal.
Meer info op www.igram.nl
Aanmelden op www.igram.nl/opgave