Activiteiten

Internationale Dansvereniging Pridini verzorgt al sinds 1976 volksdanslessen voor iedereen, jong en oud, ook voor beginners en ook voor ouderen.
De lessen worden door een ervaren en enthousiaste dansdocent gegeven in het Cultureel centrum De Strandwal (op het GGZ-terrein), Olvendijk 2A, 1851 VN  Heiloo.
Bewegen op muziek is immers leuk en goed voor iedereen ongeacht de leeftijd, voor wie houdt van andere culturen, dansritmes, volksmuziek en volksdans. Speciale schoenen of kleren zijn niet nodig.

Wij dansen op vrijdagochtend van 10:00 – 12:00 uur onder leiding van Huub de Jong. 

Op maandagavond van 20:00 – 22:00 uur zingt de zanggroep tweemaal per maand, van 1 september t/m 31 mei. Zij zingen niet in het Cultureel centrum De Strandwal, maar bij een van de zanggroepleden thuis. 

Sara bal
Op zondagmiddag 5 februari 2023 organiseert Pridini het Sara bal. Het ‘ouderenbal’ is dit keer omgedoopt in Sarabal omdat (een onderdeel van) Pridini 50 jaar bestaat.
Een feestelijk bal van 13:00 – 16:00 uur in Cultureel Centrum De Strandwal, Olvendijk 2A, Heiloo (gelegen op het terrein van GGZ NHN, naast de VVV. Ingang Kennemerstraatweg 464). De toegangsprijs voor dit Sarabal is 15 euro p.p. Aanmelden via info@pridini.nl